Instrumenter - Niesen & Band

Go to content

Main menu:

Instrumenter

Gertrud trakterer en Borsini Vienna 374’er harmonika. -Og et pragtfuldt elklaver med så mange typer udgange, at man tror ”det er løwn” !

K
im håndterer en ca. 75 – 100 år gammel kontrabas. Han købte den som et håndværkertilbud i Esbjerg og den tidligere ejer var venlig at oplyse ham, at nu kom kontrabassen hjem igen. Den havde forladt Fjerritslev omkring anden verdenskrig. Allerede på det tidspunkt, var kontrabassen ikke ny, men meget brugt i et lokalt orkester. Efter at kontabassen atter er kommet til Fjerritslev er den blevet restaureret og moderniseret; bl.a. er der blevet monteret en pick-up mikrofon i stolen. Men der burde nok også anvendes et par kilo spartelmasse som kosmetik til ”den gamle dame” og lidt til alle de revner, der er i lydkassen.

Arthur bruger to harmonikaer - dels en Zerosette B30 & en Excelsior M320 (Yep, den er musettestemt)Der er planer om at få indbygget mikrofon i Zerosetten, men der tøves lidt. Det er noget så bøvlet, altså det med at undgå at skulle træde i mikrofonkablet. Så det bliver nok noget trådløst, hvis der skal indbygges.

Back to content | Back to main menu